Misschien heb je weleens geprobeerd de Bijbel te lezen, maar kom je er niet doorheen. Vragen zoals “Wat betekenen al die rare symbolen in Jeremia?” of “Moet ik de wetten in het Oude Testament letterlijk nemen?” zijn veel voorkomend.
Op de zondagen 4 en 18 september geeft Johannes daarom een Seminar over het onderwerp: “Hoe lees ik de Bijbel?” Soms lees je gedeelten uit het Oude Testament en vraag je je af wat je ermee moet, terwijl je ervan overtuigd bent dat de gehele bijbel ook voor jou geschreven is en dus zinvol voor je leven. Wat is de sleutel tot het begrijpen van het Woord van God? Onder andere op deze vraag wil Johannes samen met jullie een antwoord vinden.

voor meer informatie zie de event pagina:
Klik hier – zondag  4 september – deel 1
klik hier  - zondag 18 september – deel 2


Heb je vragen over wat er allemaal in het Seminar voorkomt? Stuur dan een mailtje naar Johannes via johannes@chinesekerk.nl.