Naast onze dienst op zondagmiddag komen we doordeweeks bij elkaar via fellowships en organiseren we regelmatig verschillende activiteiten waar u aan kunt deelnemen.

Fellowships
Doordeweeks zijn er fellowships waar we samen Gods woord bestuderen en leren van elkaar. Het is een vertrouwde omgeving waar we elkaar inspireren en opbouwen en tegelijk elkaar leren kennen. De fellowships zijn per regio of interesse ingedeeld.

De Rank
Dinsdag om de week van 19.45 – 21.30 uur

Rotterdam-Zuid
Maandag om de week van 20.00 – 22.00 uur

Leidschenveen
Maandag om de week van 20.00 – 22.00 uur

Zusterfellowship (24+)
Elke eerste vrijdag van de maand van 19.00 – 21.30 uur

Wil jij deelnemen aan een fellowship? Spreek iemand na de dienst aan of neem contact met ons op.

Bidstond
Deze vindt elke zondag plaats van 11.45 tot 12.15 op de 2e verdieping van onze kerk. We bidden voor de noden in de gemeente, in de wereld en voor onder andere de vervolgde christenen in andere landen.

Cursussen
Er worden regelmatig cursussen gegeven gericht op een brede groep of op een specifieke behoefte binnen de gemeente. Cursussen hebben als doel de kennis van de Bijbel en de toepassing ervan in ons leven te vergroten of het ontwikkelen van vaardigheden vanuit een Bijbels perspectief.

Toerustingsweekend
Voor verschillende doelgroepen organiseren we 1x in het jaar een weekend rondom een thema waar we samen meer over willen leren uit Gods woord, bijvoorbeeld opvoeding.

Zomerconferentie
Elk jaar vindt een zomerconferentie plaats waar de verschillende gemeenten bij elkaar komen. De conferentie is bedoeld voor mensen die God willen leren kennen en om jongeren toe te rusten.