CN-NL Poster ZC 1.1.jpeg

zc.jpg

CCGN Zomerconferentie 2019
Renewed in Christ’

Van harte welkom op onze vierdaagse zomerconferentie! De conferentie is tweetalig (Chinees en Nederlands), geschikt voor alle gemeenteleden en gasten. Speciale gastsprekers uit Nederland en het buitenland geven onderwijs over bijbelse thema's. Daarnaast zijn er diverse workshops voor jong en oud. Er is tijd voor groepsdiscussies, sport en spel, gebed en ontspanning. Dit jaar is het hoofdthema van de conferentie: Renewed in Christ (Romeinen 12: 2).

De conferentie duurt van 1 t/m 4 augustus 2019. We verblijven in De Berckt te Baarlo.
De prijzen, inclusief alle maaltijden, zijn als volgt:
Vanaf 12 jaar: €145,- p.p.
Jonger dan 12 jaar: €110,- p.p.
Kinderen van 0 t/m 4 jaar met meegebrachte bed en stoeltje: gratis
Elke kamer heeft een eigen douche en toilet.

De conferentie is toegankelijk voor iedereen. Ook als je geen lid bent van een kerk, ben je van harte welkom. Wij hebben ook workshops om kennis te maken met het christelijk geloof. Daarnaast zijn er ook voldoende gelegenheden tijdens de conferentie om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen te ontwikkelen.

Voor het programma van de zomerconferentie, klik hier.

Meld je tijdig aan, want vol is vol. Voor nadere informatie en aanmelding kun je terecht bij de CCGN gemeente in jouw regio of via de website: https://www.zomerconferentie.org

bible-study.png

CCGN Fellowship
Elke CCGN gemeente heeft, naast de zondagse kerkdiensten, ontmoetingen doordeweeks. Er zijn verschillende fellowships, dat zijn actieve kringen die samenkomen bij deelnemers thuis. Vaak wordt er ook gezamenlijk gegeten. Tijdens de avond wordt een onderwerp behandeld vanuit de Bijbelse visie. Er wordt met elkaar nagedacht over wat geloven betekent in ons dagelijks leven. De voertaal is voornamelijk Nederlands.

Heb je interesse om kennis te maken met een fellowship? De CCGN gemeente in jouw regio kan je nader informeren over een huiskring in jouw buurt.

010-2.png

CCGN Jeugdclub
Er zijn verschillende clubs voor de jongeren, vaak verdeeld naar leeftijden. Deze jeugdclubs bestaan uit een mix van jongeren met diverse achtergronden. Regelmatig komen zij samen om met elkaar te praten over geloof, studie, vriendschap etc. Daarnaast worden er jaarlijks diverse jongerenbijeenkomsten georganiseerd door de verschillende gemeenten.